Vauvat

Kuvauksen hinta koostuu kahdesta osasta, kuvausmaksusta sekä loppumaksusta, joka määräytyy valittujen kuvien perusteella. Hinta sisältää alv:n.


Kuvausmaksu 150 € (maksetaan varauksen yhteydessä)


Kuvatiedostot

  • Koko galleria, 60-90 kuvaa 340 €
  • 20 kuvaa 260 €
  • 10 kuvaa 160 €

(Yksittäiset lisäkuvat 20 €/kpl, huom. kuvien määrä valitaan vasta vedosgalleriasta)


Newborn-kuvaukset kuvataan, kun vauva on alle kolmen viikon ikäinen. Kuvaus voidaan toteuttaa myös myöhemmin, alle 3 kk ikäisenä. Sitä vanhemmat vauvat kuvataan perhekuvauksen yhteydessä. Vauvakuvauksessa kuvataan vauvaa yksin sekä perheensä kanssa. Kuvausaika on noin 2 h. Kuvaus on rento ja tavoitteena on tuoda esiin vauvan omat kauniit piirteet sekä vauvan ja perheenjäsenten väliset suhteet sekä tunteet. Kuvauksissa vauva on paljon sylissä ja käytän kuvauksessa erilaisia vilttejä ja tekstuureja luomaan lämmintä tunnelmaa sekä tyyliä. Muutamia lainavaatteita sekä -asusteita löytyy kuvauksiin. Kuvauspaikkana studio tai yhdistettynä studio sekä miljöö. Kurkkaa lisää kuvia portfolion alta. Otathan ajoissa yhteyttä kuvausta varatessasi. Luethan myös Hinnaston info-välilehden, jossa yleistietoa kuvausprosessista.


Teen yhteistyötä MLL:n kanssa, ja voimassaolevaa jäsenkorttia näyttämällä saa 10 % alennuksen perhekuvausten, lapsikuvausten sekä potrettikuvausten lopullisesta kuvausmaksusta (ei koske kuvausmaksua eikä muita kuvauksia). Ilmoitathan jäsenyydestä heti varauksen yhteydessä. Mikäli kaipaat pidempää maksuaikaa loppumaksun maksamiseen, osamaksujärjestely on sovittavissa.