Boudoir

Kuvauksen hinta koostuu kahdesta osasta, kuvausmaksusta sekä loppumaksusta, joka määräytyy valittujen kuvien perusteella. Hinta sisältää alv:n.


Kuvausmaksu 100 € (maksetaan varauksen yhteydessä)


Kuvatiedostot

  • Koko monipuolinen galleria, 50-70 kuvaa 310 €
  • 20 kuvaa 250 €
  • 10 kuvaa 160 €

(Yksittäiset lisäkuvat 20 €/kpl, kuvien määrä valitaan vasta vedosgalleriasta)


Meikkaajan tekemä meikki 45 € (sovittavissa meikkaajan kanssa, meikkauksen kesto 30-45 min)


1,5 h kestävä boudoir-kuvaus on sinulle, joka haluat itsestäsi upeita, kauniita, herkkiä ja juuri sinunlaisia kuvia. Kuvauksen tarkoitus on voimauttaa ja toivon mukaan nostaa itsetuntoasi. Saamaan sinut sanomaan "wow, olenko minä tuossa." Voit antaa kuvat lahjaksi (esim. huomenlahja tai polttariohjelma) tai toteuttaa kuvauksen vain sinua itseäsi varten. Kuvausta suunnitellaan etukäteen, tutustutaan toisiimme ja otan toiveesi huomioon. Kuvaus itsessään on rento ja hyväntuulinen, jotta tuntisit olosi hyväksi etkä jännittäisi kameraa liikaa. Kuvauksessa voidaan käyttää eri vaatteita, ei siis ole oletusarvoista, että käytetään esimerkiksi vain alusvaatteita. Lainavaatekaappi on käytössäsi. Kuvaus voidaan toteuttaa studiollani tai kesäkaudella ulkona upeassa miljöössä. Vain taivas on rajana ja annetaan meidän yhteisten ideoiden kukoistaa.


Kuvaukseen on mahdollista varata myös meikkaajan tekemä meikki. Meikki suunnitellaan sopimaan sinun kasvoillesi ja toiveesi meikin suhteen otetaan huomioon. Meikkauksen kesto on 30-45 minuuttia.


Mikäli kaipaat pidempää maksuaikaa loppumaksun maksamiseen, osamaksujärjestely on sovittavissa. Luethan myös Hinnaston info-välilehden, jossa yleistietoa kuvausprosessista.