Perheet

Perhe - yhteisiä hetkiä

Perhekuvaus toteutetaan rennolla otteella valitussa paikassa studiolla tai miljöössä. Teidät kuvataan yhdessä perheenä eri kokoonpanoissa. Otetaan kuvia koko perheestä, lapsi-vanhempikuvia, mahdollisia sisaruskuvia, yksittäisiä kuvia lapsista sekä halutessa myös vanhemmista. Miljöökuvauskausi on huhti-lokakuun välillä ja se on suosituin aika perhekuvaukselle. Perhekuvaus toteutetaan kuvaamalla teitä pääosin dokumentaarisesti, eli ottamalla tilannekuvia. Tarkoituksena on viettää mukava tunti perheen kanssa jossain kivassa maisemassa. Teidät kuvataan sellaisina kuin olette, saatte halia, näyttää tunteita, hassutella ja juoksennella. Myös harmitukset ja itkut on kuvissa sallittuja, eikä lasten käyttäytymistä tarvitse miettiä etukäteen. Ohjaan teitä läpi kuvauksen ja pyrin saamaan teidän väliset suhteet sekä rakkauden kuviin.

Studiolla kuvataan potretteja eri kokoonpanoissa ja käytetään rekvisiittaa; vilttejä, tekstuureja, sänkyä, mattoa ym. Kuvausote on enemmän potrettityylinen kuin dokumentaarinen. Punaisena lankana kuitenkin aina se teidän välinen suhde, ilmeet ja tunteet, jotka saavat näkyä kuvissa ja tehdä teidän kuvista täten ainutlaatuisia.

Perhekuvauksen voi yhdistää esim. lapsen syntymäpäiväkuvauksen kanssa. Otathan ajoissa yhteyttä kuvausta varatessasi. Etenkin kesäkaudella kalenteri täyttyy nopeasti.