Lapset - juuri sellaisina kuin he ovat

Kuvauksen hinta koostuu kahdesta osasta, kuvausmaksusta sekä loppumaksusta, joka määräytyy valittujen kuvien perusteella. Hinta sisältää alv:n.


Kuvausmaksu 100 € (maksetaan varauksen yhteydessä)


Kuvatiedostot

  • Koko galleria, 45+ kuvaa 290 €
  • 20 kuvaa 230
  • 10 kuvaa 140 €
  • 5 kuvaa 80 €

(Yksittäiset lisäkuvat 20 €/kpl, huom. kuvien määrä valitaan vasta vedosgalleriasta)


Lapsikuvaus toteutetaan aina lapsen ehdoilla ja rennolla otteella. Jotta kuvauksesta saadaan monipuolinen ja rento, lapsikuvauksen kuvausaika on noin tunti. Tässä ajassa ehtii vaihtamaan hyvin kuvausasua sekä rekvisiittaa. Tavoitteena on saada lapsen upea persoona esiin kuvissa. Kaikki tunteet on sallittuja ja ne on kiva ikuistaa myös kuviin. Kuvauksissa saa naureskella, tutkia luontoa tai leluja, tanssia, pomppia sekä halia esim. omaa lempilelua. Pyrin keksimään kuvauksiin puuhaa tai leikkiä, jotta kuvaus on lapselle luonnollinen ja mukava. Tähän kuvaukseen kuuluu myös mahdolliset sisaruskuvat. Lapsikuvaus voidaan toteuttaa myös perhekuvauksen yhteydessä. Muutamia kuvausvaatteita on lainattavissa studiollani. Otathan ajoissa yhteyttä kuvausta varatessasi. Luethan myös Hinnaston info-välilehden, jossa yleistietoa kuvausprosessista.


Teen yhteistyötä MLL:n kanssa, ja voimassaolevaa jäsenkorttia näyttämällä saa 10 % alennuksen perhekuvausten, lapsikuvausten sekä potrettikuvausten lopullisesta kuvausmaksusta (ei koske kuvausmaksua eikä muita kuvauksia). Ilmoitathan jäsenyydestä heti varauksen yhteydessä. Mikäli kaipaat pidempää maksuaikaa loppumaksun maksamiseen, osamaksujärjestely on sovittavissa.