Perheet - yhteisiä hetkiä

Kuvauksen hinta koostuu kahdesta osasta, kuvausmaksusta sekä loppumaksusta, joka määräytyy valittujen kuvien perusteella. Hinta sisältää alv:n.


Kuvausmaksu 100 € (maksetaan varauksen yhteydessä)


Kuvatiedostot

  • Koko monipuolinen galleria, 60-90 kuvaa 340 €
  • 20 kuvaa 260 €
  • 10 kuvaa 160 €

(Yksittäiset lisäkuvat 20 €/kpl, kuvien määrä valitaan vasta vedosgalleriasta)


Perhekuvaus toteutetaan rennolla otteella valitussa paikassa studiolla tai miljöössä ja kuvausaika on noin yksi tunti. Teidät kuvataan yhdessä perheenä eri kokoonpanoissa. Otetaan kuvia koko perheestä, lapsi-vanhempikuvia, mahdollisia sisaruskuvia, yksittäisiä kuvia lapsista sekä halutessa myös vanhemmista.


Miljöökuvauskausi on huhti-lokakuun välillä ja se on suosituin aika perhekuvaukselle. Kuvauspaikka miljöössä suunnitellaan perhekuvaukseen sopivaksi ja minulla on antaa useita ehdotuksia kuvauspaikalle. Perhekuvaus toteutetaan kuvaamalla teitä pääosin dokumentaarisesti, eli ottamalla tilannekuvia. Tarkoituksena on viettää mukava tunti perheen kanssa jossain kivassa maisemassa. Teidät kuvataan sellaisina kuin olette, saatte halia, näyttää tunteita, hassutella ja juoksennella. Myös harmitukset ja itkut on kuvissa sallittuja, eikä lasten käyttäytymistä tarvitse miettiä etukäteen. Ohjaan teitä läpi kuvauksen ja pyrin saamaan teidän väliset suhteet sekä rakkauden kuviin. Kuvaus toteutetaan kesäaikaan illalla, kun aurinko on jo alkanut laskemaan. Mitä myöhempi aika, sen parempi. Leikin, yhdessäolon sekä pienten eväiden avulla lapset yleensä jaksavat mainiosti kuvauksen ajan.


Studiolla kuvataan potretteja eri kokoonpanoissa ja käytetään rekvisiittaa; vilttejä, tekstuureja, sänkyä, mattoa ym. Kuvausote on enemmän potrettityylinen kuin dokumentaarinen. Punaisena lankana kuitenkin aina se teidän välinen suhde, ilmeet ja tunteet, jotka saavat näkyä kuvissa ja tehdä teidän kuvista täten ainutlaatuisia.

Perhekuvauksen voi yhdistää esim. lapsen syntymäpäiväkuvauksen kanssa. Otathan ajoissa yhteyttä kuvausta varatessasi. Etenkin kesäkaudella kalenteri täyttyy nopeasti. Kurkkaathan lisää kuvia portfolion alta. Luethan myös Hinnaston info-välilehden, jossa yleistietoa kuvausprosessista.


Teen yhteistyötä MLL:n kanssa, ja voimassaolevaa jäsenkorttia näyttämällä saa 10 % alennuksen perhekuvausten, lapsikuvausten sekä potrettikuvausten lopullisesta kuvausmaksusta (ei koske varausmaksua eikä muita kuvauksia). Ilmoitathan jäsenyydestä heti varauksen yhteydessä. Mikäli kaipaat pidempää maksuaikaa loppumaksun maksamiseen, osamaksujärjestely on sovittavissa.