Häät / wedding


Hääkuvaus on kokonaisuus, jonka aikana olemme yhteydessä useaan otteeseen. On tärkeää, että asiakas tutustuu töihini sekä kuvieni tyyliin etukäteen. Häät ovat tärkeä ja ainutlaatuinen juhla, joten on tärkeää, että hääpari löytää itselleen sopivan kuvaajan päivää varten. Pyrin aina saamaan kuvissa esiin teidän persoonat, teidän välisen suhteen sekä tunteet. Mietimme yhdessä hääpotrettien kuvauspaikan ja lokaatiosta riippuen ehdotan teille kuvauspaikkoja. Hääpalaverissa käydään läpi teidän toiveet kuvauksiin liittyen samalla kun käymme läpi aikataululliset asiat. Yhteyttä voidaan pitää tiiviistikin ja aina saa ottaa yhteyttä tai kysyä, jos jokin mietityttää. Tutustuthan myös portfoliooni hääkuvien osalta.

Vihkiminen & hääpotretit

Sisältää vihkimisen dokumentaarisen kuvauksen sekä hääparin hääpotretit. Potrettien kuvaukseen varataan 1-1,5 h ja kuvauspaikka/-paikat sovitaan etukäteen.

470 €

Dokumentaarinen kuvaus 6h

Sisältää vihkimisen dokumentaarisen kuvauksen, hääpotretit sekä juhlan dokumentaarisen kuvauksen. Kokonaiskuvausaika on 6h. Kuvaukseen sisältyy myös mahdolliset häävieraiden potretit. Valmiita kuvia toimitetaan vähintään 200.

930 €

Dokumentaarinen kuvaus 8h

Sisältää vihkimisen dokumentaarisen kuvauksen, hääpotretit sekä juhlan dokumentaarisen kuvauksen. Kokonaiskuvausaika 8h. Kuvaukseen sisältyy myös mahdolliset häävieraiden potretit. Valmiita kuvia toimitetaan vähintään 250.

1190 €

Kuvauksiin kuuluu suunnittelupalaveri, joka pidetään 1-2 kk ennen häitä. Kaikki kuvat toimitetaan asiakkaalle salasanalla suojatun nettigallerian kautta. Kuvauksesta maksetaan varaushetkellä 30% kokonaissummasta. Varaus vahvistaa kuvauksen ja varaa päivän kuvaajan kalenterista. Loppusumma erääntyy viikkoa ennen häitä. Kilometrikorvaus yli 10 km matkoilta kotootani Siuntiosta veloitetaan vuoden 2022 perussumman 0,46€/km mukaisesti. Jokaisesta kuvauksesta tehdään erillinen sopimus, josta löytyy tarkemmat tiedot sekä sopimusehdot.